روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی نوشت که پیشبینی میشود آمریکا به زودی کار تخلیه نفت از یک نفتکش ایرانی را که پیشتر توقیف کرده بود، آغاز کند. این کشتی در حال حاضر، در سواحل تگزاس لنگر انداخته است.
«تسنیم احمد قریشی» دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان در امور صنایع و تولید گفت که تکمیل خط لوله انتقال گاز از ایران تنها راه حل برای بحران انرژی در پاکستان است.
ایران اکنون چهارمین مصرفکننده عمده گاز در جهان پس از کشورهای آمریکا، روسیه و چین است و بهترتیب کشورهای کانادا، قطر، ترکمنستان و نروژ در جایگاههای بعد قرار دارند.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا درآمد نفتی سرانه ایران در ماههای ژانویه تا جولای امسال را فقط ۴۰۰ دلار برآورد کرده است که این رقم تنها از درآمد نفتی سرانه نیجریه و ونزوئلا بیشتر است.
آمار ارائه شده از سوی وزارت انرژی آمریکا در مورد درآمد نفتی ایران در ۷ماهه ۲۰۲۲ نشان میدهد ایران در این دوره بیش از ۱٫۵ میلیون بشکه در روز نفت صادر کرده که اذعانی است به شکست سیاست تحریم نفتی ایران.
دادههای S&P Global Commodity Insights نشان میدهد که تولیدکنندگان نفت ایالات متحده از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار سود کسب کردهاند.
شرکت پتروشیمی نوری درخصوص وصول طلب سررسید شده ارزی این شرکت از شرکت بازرگانی پتروشیمی به مأخذ مطالبه ۶۵.۹۴۵.۹۵۶ دلار آمریکا اعلام کرد: دادخواست ابطال رأی داور و صدور دستور موقت دال بر توقف عملیات اجرای رأی داور را تقدیم شعبه ۳۶ دادگاه حقوقی تهران گردید و نهایتاً رأی به نفع شرکت پتروشیمی نوری صادر گردید.
تصمیم اخیر اوپک پلاس، تأثیر مستقیم کمی بر ایران بهعنوان تولیدکننده و صادرکننده نفت دارد، زیرا کشور به دلیل تأثیر تحریمهای آمریکا بسیار کمتر از پتانسیل و ظرفیت خود کار می کند.
تصمیم به کاهش۲ درصدی تولید، قیمت های نفت را صعودی کرده، برخی مدعی اند که عربستان به دنبال نفت ۱۰۰ دلاری بوده و به نوعی مقابل آمریکا قرار گرفته اما کارشناسان تصمیم اخیر را اقتصادی و تکنیکی می دانند.
مدیر عامل اسبق شرکت ملی گاز ایران گفت: صادرات به اروپا با خط لوله فعلا امکانپذیر نیست ولی در آینده اگر قراردادی منعقد و اعتماد دو طرفه ایجاد شود، میتوانیم برای فاز 11 و یا میادین جدید سرمایه جذب کنیم که لازمه آن اعتماد، تکنولوژی، سرمایه و عزم راسخ است.
رو خانا در یک مصاحبه تلفنی با CNN گفت: اقدام عربستان فراتر از حد اعتدال است. آنها به طور مشخص جیب مردم آمریکا را تخلیه و اقتصاد را بی ثبات میکنند. این بسیار وحشتناک است.
وزارت امورخارجه چین به تحریم های شرکت های نفت و پتروشیمی که با ایران همکاری می کنند واکنش نشان داد و مخالفت قاطع خود را از هرگونه تحریمی برای تجارت با ایران اعلام کرد.
جانت یلن، وزیر خزانه داری آمریکا، ترس خود را از افزایش قیمت گاز آمریکا در زمستان پیش رو، با اجرایی شدن ممنوعیت نفت و گاز روسیه توسط اتحادیه اروپا، ابراز کرد.
عضو هیات علمی موسسه مطالعات انرژی با بیان اینکه اگر بتوانیم افزایش تولید را به اروپا بفرستیم نیازی نیست که بخواهیم به امریکا صادرات داشته باشیم، گفت: یک تا یک و نیم میلیون بشکه افزایش تولید و صادرات ایران را اروپا براحتی جذب میکند و مشکلی برای این کار وجود ندارد.